Adams Matkasse en luksus i hverdagen

I en hverdag full av overskudd, energi, kreativitet og tålmodighet elsker jeg både å handle, tenke ut middagsretter, og lage mat. I blant er det sånne dager, og da er det ingenting som er kosligere en å rusle til butikken, bruke tid til å se på tilbud, la seg inspirere av grønnsakshyllene, og stå hjemme på kjøkkenet og smake seg fram til et deilig måltid, med stearinlys og et godt glass vin.

Men, så er det også ganske mange dager der det hverken er overskudd, spesielt mye kreativitet – eller for den sags skyld tid. De dagene har vi alle, på ulike måter. Og de dagene, da er kanskje det aller siste man orker å gå til butikken, tenke, la seg inspirere og smake seg fram til en rett.

De dagene, da er det i alle fall for oss, svært deilig å få middagen (nesten) servert på døra. Vi har testet Adams Matkasse nå noen dager, og det likte vi utrolig godt.

I helgen som var arrangerte vi navnefest for Louis, med 22 gjester, rekesmørbrød, roastbiffsmørbrød, ost, prosecco og 40 cupcakes. Det var en veldig vellykket og sosial helg, men da mandag morgen kom og Adams Matkasse ble levert på døra ble jeg så glad, over å kjenne på at jeg ikke trengte å planlegge middagen før til helgen. Og så er det litt gøy å åpne kassen og ta opp vare for vare, akkurat som man bunkrer opp før en storm, eller noe sånt. Og med den iskalde vinteren som ikke helt virker ville slippe taket er det heller ikke feil å minimere turene ut.

Noe av det fine med å bestille matkasse hjem er at man får muligheten til å lage ordentlig koselige og gode middager midt i uka, selvom man i utgangspunktet ikke føler man har så mye tid. For en overkommelig penge får du middager som både smaker godt, er sunne og kreative. Det var en ting vi satte stor pris på.

Denne uken var det Sunn og Lett-kassen vi testet, i tillegg til fruktkassen som rommer masse ulik frukt, og en liten kasse full av deilig sjokolade. Sunn og Lett-kassen består av fem middager, der det denne uken var blant annet ovnsbakt skrei med søtpotetpure og nøttesmør, lun pastasalat med kylling og paprikapesto, og vegetar wrap med masse deilig grønt og fetaost. Vi har spist to av rettene så langt, skrei og wrap – de var begge helt topp. Masse gode smaker og fin variasjon.

Det føltes nesten litt som man var på restaurant i sitt egne hjem, siden det var retter man selv kanskje ikke hadde kommet på, og fordi det kommer med en meny.

Bonus også er at det ikke tar lang tid å lage, og det er ikke komplisert. Bare skikkelig godt. Så det bør være overkommelig for de fleste å få til. Gleder meg allerede til pastasalaten vi skal lage i morgen.

Om du vil bestille Sunn og Lett-kassen kan du gjøre det her, og hvis du bruker koden GITTEOGFILIP i rabattkodefeltet så får du hele 50%rabatt på den første kassen du bestiller! Det er mye god mat for pengene. ( NB, du må være ny kunde for at rabatten skal gjelde. )

Leave a Reply