Bo ved havet

hyttelife_2

En dag vil jeg bo ved havet. Jeg vil våkne og se utover det stille innbydende sommerhavet som glitrer i solskinn, det stormfulle høsthavet, og isen som legger seg som et tykt teppe om vinteren. Havet gir meg ro og glede.

Heldig for oss så bor vi ved havet akkurat nå, og vi skal forsøke bade morgenbad så lenge det går. Hvem vet, en dag bader vi kanskje hele året. 

Sommeren går fort, alt for fort føler de fleste, så det gjelder å bruke den så godt man kan, når man kan. Jeg føler vi har fått brukt denne sommeren mye, jeg for min del har vært ved havet nesten hver dag, som er det jeg liker aller best.

hyttelife

Noe av det deiligste som finnes, er å ta et kveldsbad eller ettermiddagsbad, og så sette seg på svaberget med en kald øl og kanskje noe godt å tygge på. Av en eller annen grunn smaker både mat og drikke så fantastisk godt etter en dukkert, man nyter virkelig hvert tygg og hver slurk. Kanskje går man en tur før man bader, lukter på sommerluktene og tar inn omgivelsene. Det er helt perfekt å gjøre selvom man er tilbake i jobb; ta med kjæresten eller en venn, og stikke ut når man er ferdig på jobb, ha med to kalde øl og nyte solnedgangen.

Ølen vi hadde med oss er fra Kolonihagen, en IPA Dry Hop Cascade som er både sommerlig og frisk med smaker av citrusfrukter, fersken og grapefrukt. En storfavoritt på sommeren. 

hyttelife_4

I handlenettet hadde vi litt snacks, det nettet er perfekt både til strandhygge eller til å handle i butikken; vi har blitt mer miljøbevisste den siste tiden og det føles veldig bra å ikke bruke mer plast en nødvendig.

Du får kjøpt både handlenett og øl hos Kolonihagen

Håper alle får en deilig helg og avrunding på juli! 

hyttelife_3

Dette innlegget er skrevet i samarbeid med Kolonihagen.

Leave a Reply