Det beste tilfluktsstedet på en kald vinterdag

_DSC7770

Visst er vi Vikinger og visst burde vi takle kulda, men når det kryper over -10 så er det som om huden nærmest skal revne, føler jeg… Men det fine med at det (nesten) er for kaldt å være ute, er at man kan nyte ekstra mye av å være inne. Vi skandinaver er litt for flinke til å klage når det er kaldt ute, og mange lengter etter sommer allerede i November. Jeg er også mer glad i sol og varme, og kan ta meg selv i å klage litt innimellom, men jeg forsøker å la være. Det er så mange fordeler ved 4 årstider, og man bor nå en gang i dette landet, så som med alt er det bedre å omfavne faktumet. Det er vinter. Det skal være kaldt. Deal with it 😉

Jeg har et sted i Oslo jeg elsker å dra til når jeg vil kose meg, og få litt gammeldags hygge stemning, og det er Hotel Bristol som ligger nede i sentrum. Det er så mange cafeer som lett føles kalde; man finner liksom ingen ro. Men på Hotel Bristol kunne jeg nærmest flyttet inn. De har både vin og mat her, men det aller beste, det som gjør at jeg velger å legge turen hit, det er den varme sjokoladen. Det var en venn av meg som tok meg med hit for nettopp å få byens beste kakao, som han sa.  Jeg tok med Filip hit i fjor, og vi er begge enige, det finnes ingen bedre. Den serveres i en sølvmugge med en deilig skål krem ved siden av, og det er ekte sjokolade, ingen pulver eller tull.

Så her har vi hatt kontor i dag, jobbet, spist og gjemt oss noen timer fra kulda utenfor. Alt blir jo greit når man får verdens beste kakao i kroppen.

_DSC7800 _DSC7828 _DSC7897 _DSC7749

8 comments

 1. Hvor mye koster kakaoen?

  1. Jeg er ikke helt sikker, men vi bestilte inn en kanne for to og betalte rundt 100kr. 🙂

 2. Takk for tips! Elsker kakao 🙂

 3. Takk for tips og inspirerende blogg! Skal jomen invitere tantebarn på kakao på Bristol.

  Vinterskoene, er det mulig å spørre hvor de er fra?

  1. Så koselig å høre Jeanette! Skoene er fra Isabel Marant, de varmer veldig bra. Håper dere får en koselig tur på Bristol 🙂

 4. Da vet jeg hvor jeg skal innom neste gang jeg er i hovedstaden! Takk for tips 🙂
  Også må jeg spørre om to ting; hvor er den digge saueskinnsjakka fra og har dere lagt ut oppskrift på brødet dere spiser? Det dere hadde til jordskokksuppen og til osten her om dagen 🙂

  1. Bare hyggelig Maria! Sausekinnsjakken er fra Acne. Og brødet har vi dessverre ikke bakt selv. Er kjøpt på Handtverk, et rent surdeigsbakeri som ligger rett ved mathallen på nedre grunerløkka. Anbefaler det også om du skal til hovedstaden! 🙂 Men kanskje vi forsøker oss på et eget surdeigsbrød en dag, det fikk jeg lyst til nå når du skrev 🙂

Leave a Reply