Det store sofa spørsmålet

Det å innrede et hjem har jeg hørt kan skape problemer i et forhold, om man har veldig forskjellig smak, og begge sterke meninger. Interiøret er jo det man omringer seg med hver dag, og det som definerer ditt hjem, så det er ikke så rart. Men ofte er det kanskje en som har mer interesse for møbler og plasseringer av interiøret enn den andre, eller man lærer seg at den typen ting egentlig ikke er verdt å krangle over..

I vår relasjon er det i alle fall sånn at Filip er den store interiør entusiasten. Det betyr ikke at ikke jeg bryr meg, men vi har heldigvis veldig lik smak, og derfor passer det fint at han har leder rollen når det gjelder hva vi får inn av møbler og hvor de ulike tingene skal stå.

Det eneste møbelet jeg hadde en svæært sterk formening om er sofa. Det kanskje viktigste, og vanskeligste møbelet de fleste har i stua si. Viktig fordi det er stedet man ønsker å synke ned i om kvelden når man skal slappe litt av, og vanskelig fordi det ikke er så lett å finne en pen sofa som samtidig er deilig.

Vi har vært gjennom et nærmeste komisk sofa race siden vi møtte hverandre. Fra min hjemmesnekrede daybed bygd på paller som jeg elsket men Filip mislikte, til en IKEA sofa vi måtte selge, til den gamle senga til Momo og Beste vi hadde som en nødløsning.  En madrass på gulvet da vi kjøpte denne leiligheten, i påvente av en pen lysegrå design sofa vi oppdaget i prinsippet bare rommet én person – og til slutt til sofaen vi nå har.

Den er akkurat så dyp at du kan sitte med bena i kors og kose deg, den er stor nok til at alle 2 (3) kan kose seg der sammen, og den er pen å se på. Den er fra @HOME, en veldig kul interiør butikk øverst på Grünerløkka der de har masse fine sofaer og andre kule ting. Verdt å sjekke ut om du som oss syntes det var vanskelig å finne en fin, og deilig sofa. Jeg håper det blir lenge til vi må på sofa jakt igjen i alle fall 🙂

Dette innlegget er delvis sponset, da vi fikk litt rabatt på sofaen vi kjøpte hos @HOME – men det var en sofa vi ønsket oss i utgangspunktet! 

10 comments

 1. Hvor er pleddet fra?

  1. Layered! Finnes i forskjellig farger, vi har dusty pink. Du kan se på oslodeco.no

 2. Hei! Er det betongvegg jeg ser i stuen deres eller er det kalkmaling? Veldig fint iallefall 🙂

  1. Det er en betongvegg 🙂 Takk!

 3. Hei! For en nydelig sofa! Og superfine puter! Hvor er de fra? Ha en nydelig lørdag! 🙂

  1. Hei! Sofaen og de blå putene er fra en liten interiørbutikk på Grunerløkka som heter @home! De to rosa putene er fra H&M – home avdelingen 🙂 Fin søndag til deg 🙂

 4. Så fin sofa ? Hva heter modellen?

  1. Hei, tusen takk! Den heter Alaska 3-seter, vi kjöpte vår på @Home överst på Grunnerlökka i Oslo 🙂

 5. Hei. Jeg vurderer sofa fra @home. Hvilken farge og tekstil har dere på deres sofa? Den ser lekker ut 🙂
  Karoline

  1. Hei! Takk, tekstilen heter Kiss vintage, veldig slitstark og fin, den har bara blitt finere med tiden synes jeg.
   Filip

Leave a Reply