Et portrett av november

_dsc1252

Forrige uke klarte jeg ikke dra meg ut på morgentrening en eneste dag fordi det var mørkt og kaldt ute og jeg kjente meg slapp. Men jeg ble ikke spesielt mye piggere av å holde meg inne kan jeg love.

For vår del er den aller beste medisinen mot grå og kjølige dager å være utendørs. 

_dsc1019

_dsc1268

Selvom det sludder, selvom det føles som om sola aldri skal komme fram igjen. Selvom det er kaldt og surt. Gå ut. Alt blir bedre med frisk luft. Hodet blir lettere, energien stiger, og man føler faktisk mye mindre på at det er såpass grått og surt både mens du er ute og etter du har kommet inn igjen. Man omfavner det været som er, helt enkelt.

_dsc1224

Mange har så klart ikke mulighetene til en tur ute midt på dagen, men hvis muligheten tilbys eller du har en dag fri, kan naturen gjøre susen om høsten. 

_dsc1149-kopiera

Jeg elsker havet nesten like mye om høsten og vinteren som om sommeren. 

_dsc1123

Sist vi var på bygdø badet vi. Det var vel ca akkurat 2 måneder siden. Sommeren holdt lenge- og så kom vinteren med et “brak”. Man blir like overrasket hver høst 🙂 

Nå føltes det utenkelig å skulle hoppe uti det iskalde vannet, som lå blikkstille med en grå dis over seg. Men en tur langs havet blir aldri for kaldt. 

_dsc1299-kopier

Etter frisk luft kommer man inn døra med roser i kinnene og klarhet i hodet, og alltid et sug etter noe varmt og godt å drikke.

_dsc1317

_dsc1329

Vi drakk kakao og te, og spiste scones på åpent bakeri sin lille filial på St.Hanshaugen. Regn ute, jazz og stearinlys inne.

_dsc1336

_dsc1344

Leave a Reply