En søndag i uken

Veierland_7

Vi er tilbake på øya. Var i byen forrige uke da vi bla hadde et spennende oppdrag på fredag, som vi skal fortelle mer om snart. Det er fint å pendle litt mellom by og land slik vi gjør nå en periode. Man setter enda mer pris på der man er, fordi man kjenner på kontrasten. På fredag da vi skulle ned hit regnet det i ett sett, og vi satt 3 timer i bilkø. Men, da vi “endelig” var framme på hytta, fikk fyr på peisen, åpnet en flaske vin og laget lasagne, da senket roen seg. Jeg elsker å komme fram hit på kvelden, få den litt mørke hyggefølelsen, for så å våkne opp dagen etter til stillheten, lyset, havet og himmelen. 

Veierland_13 Veierland

Et av ærendene våre inni Oslo var at Filip skulle bytte til seg et nytt kamera. Så nå opererer han og vi med en blanding av en analog og en digital kamera, det analoge kameraet er fra 1962, og var Nikons første speil-refleks kamera. I følge Filip, det stiligste og beste kameraet noensinne produsert. Så fremover kommer innholdet på bloggen også tilhøre fortiden, med bilder som minner oss om gamle dager.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det blir fine rutiner av hyttelivet. Vi står opp ganske tidlig, lager frokost; sort kaffe, egg og ristede rugbrødskiver, før vi går en langtur med Bøtte rundt øya. Dagens lille overraskelse var en liten eventyrkanin som plutselig hoppet foran oss, tam nok til å la meg komme tett innpå og ta bilde. Skulle gjerne tatt den med hjem. Badet har vi også gjort, vannet begynner allerede å bli kaldt, men herregud så deilig det er etterpå. Hadde vi bodd her året rundt hadde vi kanskje endt opp som isbadere. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå står spaghetti med scampi på menyen, ingen butikker i nærheten som er åpne på søndager så da blir det hva man har, og vi hadde scampi i fryseren. 

Veierland_9

God søndagskveld til dere alle!

2 comments

  1. Så fine bilder! Veierland er så vakkert. Deilig jakke du har på deg på bildene forresten, kan jeg spørre hvor den er fra?
    Takk for fin og inspirerende blogg!

    1. Tusen takk Malin, for fine ord! Og helt enig. Veierland er en liten perle. Jakken har jeg faktisk hatt siden jeg var liten og spilte fotball for fullt; det var laget mitt sin klubbjakke… 🙂

Leave a Reply