En uke i Brussel

Denne uken befinner vi oss rett og slett i Brussel. Gitte skal være med i en film, så da fikk hele gjengen ta seg en utflukt. Louis har sin første ordentlig utenlandsreise og vi vår første reise som en familie.

Brussel er etter hva vi har opplevd så langt nærmest en skjult perle. Store, vakre parker, gamle, flotte bygninger og masse koselige cafeer og restauranter.

Vi hadde helgen fri til å rusle rundt og bli kjent med byen, Filip som guide, da han er best med kart, Louis og Gitte som det blide reisefølge. Det er ofte sånn at man bommer litt når det kommer til spisesteder i nye byer, i alle fall har vi hatt den tendensen, men denne gangen gikk det rett vei gitt.

Den andre kvelden spiste vi på Gazzetta som lå rett over veien fra hotellet vi bor på. Det ser ut som en bitteliten fortauscafe men så har de altså en lang og deilig vinmeny, masse gode småretter, et par pastaretter og en kjøttrett. Verdt et besøk om dere er i Brussel og i nærheten av Place de la Stephanie.

Grunnet hotell-boende og filming blir det altså ikke så mange blogginnlegg denne uken, men neste uke er vi tilbake i Oslo. Enn så lenge, deilig 17 mai til dere alle, og vurder Brussel som reisemål om dere vil oppleve en litt annerledes og flott, Europeisk by.

 

Leave a Reply