Førjul

Desember, Desember, Desember. Den kommer fort, og går over ennå fortere. Før i tiden pleide jeg å ha alle julegaver i hus før Oktober, og bare kose med innpakning og kort skriving i Desember. Så møtte jeg Filip og da laget jeg adventskalender til ham hvert år.

Men så kom Louis, og tiden har liksom ikke strukket helt til utover blogg, baby, og en del andre prosjekter. Filip fikk dog en kalender, men i år var det ingen gaver, det var en dikt kalender med dikt jeg har funnet som jeg enten synes var morsomme, vakre, triste eller sterke.

For en gave trenger heller ikke koste masse penger. Det blir fort både litt meningsløst og absurd å skulle bruke masse penger på gaver om det egentlig bare er ting man kjøper for å kjøpe. Det skal jo helst bety et eller annet. Men med litt fantasi kan man gi bort fine gaver enten de er hjemmelaget, kjøpt brukt eller har en tanke bak. Tenker jeg for meg selv i alle fall, her vi nå må finne ut av hele gave kabalen før julaften faktisk inntreffer.

I dag har vi bakt, både havrekjeks og karameller, og så fikk vi heldigvis sneket inn en tur rundt Sognsvann så kroppen fikk litt lys og hode litt klarhet. Det er jo så nydelig ute nå selvom mørket kommer feiende fort.

Leave a Reply