Frokost før skitur

…For den som er så heldig å kunne gjøre det, på denne nyyyydelige søndagen. Ski, snø og sol det er etter min mening en uslåelig kombinasjon.

Da jeg var liten lå det tre hauger med klær på sofaen vår hver søndag morgen. Skiklær mamma hadde lagt fram til søsteren broren min og meg, sånn at vi bare kunne hoppe fra pysjen og inn i skibukse. Svært praktisk.

Ikke alltid det vi barna drømte om må jeg innrømme; en skitur hver søndag. Men når vi først var ute i snøen og satt på en hytte med kakao og appelsin var det ganske så ålreit. Og i dag er jeg så glad for at det var sånn – jeg elsker marka og er blitt ålreit på ski, og vinteren er ikke så lang. Så lenge det er snø vel og merke.

En god frokost før man stikker ut er heller ikke feil.

Filip og jeg er enige om at det i grunnen er lite som slår frokost av måltider. I alle fall den vi spiser i helgene som består av godt, ristet brød med smeltet smør på, ost, skinke, ingefærshot, juice og kaffe. Og egg. Ingen helg uten egg. I dag stekte vi eggene i panne, drysset over havsalt, chili og fersk karse til slutt. Supergodt sammen med rista brød 🙂

Deilig søndag til alle!

Leave a Reply