Drømmefrokost

Noe av det beste med å bo på hotell er frokosten. Å våkne i hvite stive laken, rusle ned til et bugnende, eller enkel, men innbydende matsal, og få frokosten servert. Roomservice frokost har jeg kun fått et par ganger i mitt liv, men der snakker man i alle fall luksus på høyt nivå.

Nå er ikke vi på hotell, og får ikke frokosten servert, men vi har laget en frokost som minner meg om en perfekt frokost på hotell. Eller kanskje den bare føles perfekt fordi vi har satt fram alle de tingene vi liker best å spise, til frokost.

DSC02476

Jeg er svak for croissanter, og sammen med litt hjemmelaget syltetøy blir det ennå bedre. En god latte på soya, te til mannen, og ingefærshot. Det er noe jeg helst drikker hver eneste dag. I København er ingefærshot så vanlig at du til og med får det på de enkleste kaffebarene på flyplassen. En dæsj juice, som oftest eple eller appelsin, også en kraftig dose presset ingefær. Den sunneste shoten du kan få i deg, og så er det så godt, og det føles som du rensker opp kroppen på innsiden. Vi har et samarbeid med Juiceriet som gjør at vi er så heldige å få flasker med ingefær og sitron, og dermed kan vi nå lage den etterlengtede ingefær shoten om morgenen. Grapefrukt og appelsin er en deilig kombinasjon sammen, skjær i skiver å legg på et fat, det syrlige blandet med det søte. Og til slutt noen skiver surdeigsbrød med ost og avokado, toppet med et fersk kokt egg.

DSC02484

Man blir jo faktisk litt lykkelig av god mat.

Leave a Reply