gitteogfilip.com

_DSC3631

Da Filip og jeg hadde vårt andre date inviterte jeg ham hjem til meg på middag. Jeg var så nervøs for at han ikke skulle like maten, og generelt ikke meg, at det selvfølgelig ikke ble like bra som jeg hadde håpet på. Eller daten gikk bra, han satt ved kjøkkenbordet mitt med en øl mens jeg sto ved benken og laget mat. Men jeg tror jeg brukte 4 timer på å få ferdig middagen, innimellom all skravling, og pastaen ble hakket for mye kokt. Men selvom jeg var nervøs, så var jeg i mitt rette element. Mellom grytene og ingrediensene, med god vin og musikk. Her finner jeg ro, og en avkobling fra hverdagen.

Jeg har laget mat siden jeg var liten, og Filip har vært interessert i bilder sålenge han kan huske. Det er både jobb og lidenskap. Så det ble naturligvis en stor del av vårt liv, bilder, mat, og universet rundt det. Vi er mye ute i skogen, vi elsker å lage mat og vi snakker svært mye om foto og bilder og vi skulle helst reist verden rundt, for å oppleve både matkultur, og alt det vakre som finnes der ute.

Derfor startet vi denne bloggen. Vi ville kombinere det vi ellers holder så mye på med. Få muligheten til å sette ord på det vi tenker, det vi inspireres av, det vi lager, og invitere dere inn gjennom Filips kamera linse.

_DSC3735_DSC3819

2 comments

  1. En helt herlig og inspirerende side med god mat og gode bilder! Har fulgt filmene dine, lest noen intervjuer med deg og elsker at du har starta blogg! 🙂 I like your style, du virker som ei ordentlig oppegående dame og jeg gleder meg til å lage noen av oppskriftene her.

    Hawt boyf btw! 😉

    God Jul fra sørrrlendingen i Stavanger 🙂

    1. For en hyggelig hilsen å få, det ble jeg glad for å høre! Tusen takk Christine 🙂 Vi skal fortsette å lage ting som kan inspirere. God jul til deg også 🙂

Leave a Reply