Hytta i November

Så er vi tilbake på hytta. Vår elskede lille (store) tilfluktsted, som funker like så bra i november som i juli- bare på en litt annen måte. Alt er mer lettvint her om sommeren, selvom det generelt og uansett er en enkel livsstil.

Men det er noe fint å iblant måtte «jobbe» litt mer for ting man til vanlig tar fullstendig for gitt.

Her ute på øya er det ingen butikk, så man må om man skal handle ta ferga inn til fastlandet å kjøre til butikken. Men for å slippe å handle altfor ofte de ti dagene vi skal være her tømte jeg like greit hele kjøleskapet og så fikk vi oss en slags treningsøkt i går da vi gikk over øya med femten kilo hver på ryggen.

Vel framme måtte hytta varmes oss fra bunnen og det tar ganske mange timer så både middag og frokost ble spist foran peisen – så hovedoppgaven her er nesten å passe på det alltid er ved, både ute og inne. Ganske så koselig- at den store peisen i midten av rommet er samlingsstedet for hele familien.

Man trenger å koble av iblant, tvinge seg til å lese en bok foran ilden istedenfor å se på TV. Lage mat og bake brød mens man stirrer ut på de mørke tretoppene. Få energi av den friske luften du kan trekke inn hver morgen når du våkner.

God søndag til alle 🙂

Leave a Reply