Juice it up

_DSC0411

Denne helgen har handlet om familie, venner og bursdagsfeiring. Det er vel noe av det beste som finnes syns jeg, å være sammen med familien og gode venner å spise middag og hygge seg. Det blir spesielt også fordi vi ikke møtes så ofte alle sammen, slik det var når man var liten, så når man først samles både kjærester og søsken og nære venner, blir det lett god stemning. I går var vi 20 stk samlet hjemme hos mamma, den yngste var 8 mnd og så gikk det helt opp til over 60. Jeg har alltid vært glad i å være sammen flere generasjoner, nærmest foretrukket det. Sikkert fordi jeg vokste opp med store familie/venner fester, og elsker stemningen og dynamikken det gir.

Vi lagde lammeskank med pastinakk og potet pure til hele banden, mamma og jeg. Det var såvidt vi fikk plass ved bordet i stua, men der det er hjerterom er det husrom. Til forrett hadde vi oliven/mandel tapenaden jeg har lagt ut på bloggen tidligere, sammen med parmaskinke og blåmuggost.  Det ble godt og det ble sent.

Så dagen idag startet vi med en deilig frisk juice. Du kan bruke juice maskin eller håndpresse, alt ettersom hva du har tilgjengelig.  Kanskje noe å slenge sammen innen jobb på en mandag morgen også?

Du trenger, til 2 glass:

2 stor appelsiner

1 grapefrukt

1 sitron

1 bit ingefær

Press, skvis og drikk.

_DSC0493 _DSC0569

2 comments

  1. Flotte bilder og gleder meg til å prøve oppskrifter. cecilie:)

    1. Så fint du liker bloggen, återkom med resultatet 😉 Filip og Gitte

Leave a Reply