Kaffe og romantikk

Jeg har, i ni år, startet dagen min med en stor, dobbel latte på soyamelk. Kaffe spesialister vrir seg når de hører ordet soyamelk. Mange tenker det er en trend man la til seg i USA. Men for min del har det egentlig ikke handlet om så mye annet enn at det er det aller, aller beste jeg har visst å drikke – hver eneste morgen. Og den eneste kaffen jeg har drukket gjennom dagen. Så mye har jeg elsket det at jeg har gått lange omveier på jobb eller i utland for å kjøpe meg en soyalatte om det ikke har vært innenfor rekkevidde.

Vel. Det er en tid for alt. Filip har lenge ønsket at jeg skal drikke sort kaffe, slik han lager den, med tid, kjærlighet og interesse. Han brygger kaffe, hver morgen, men jeg har tviholdt på latten min. Fram til i dag. For da Filip sa; tenk så koselig å dele en kanne kaffe om morgenen, som en liten romantisk stund, da var jeg solgt. Skal ikke mer til for en håpløs romantikere.

(Så får jeg heller ta den soyalatten senere på dagen)

Leave a Reply