Kolonihagens matkasse

Jeg hadde egentlig aldri trodd jeg skulle synes det var deilig å slippe å handle inn mat. Jeg er jo generelt så glad i det, å ha tid til å rusle rundt i matbutikker, tenke gjennom hva vi trenger – bli inspirert, og fylle kurven med både nødvendigheter og gode ting på tilbud. Jeg kommer nok aldri til å slutte å handle, eller sette pris på det – men realiteten er den at i blant er det skikkelig deilig å slippe.

For eksempel når man har fått en ny baby i hus. Som vi akkurat har. Eller om man er en familie der alle barna begynner samtidig på skole og i barnehage. Eller man bor alene men rett og slett jobber såpass mye at man kommer sliten hjem sent om kvelden, vil lage seg noe godt og ikke alltid ønsker å legge penger på take away.

Det finnes mange lettvinte løsninger i dagens samfunn, og det meste er plutselig bare et tastetrykk unna. Det er ikke bare positivt fordi det fort kan gi følelsen av at du ikke må “jobbe” for noe her i hverdagen – men med rett balanse kan det være fine ting med det også.

Av alt som bestilles på nett synes vi Kolonihagen sin økologiske matkasse er veldig fin. Du får en trekasse levert på døra,  –  fylt av deilige råvarer, som både er sunt og smaker godt. Tre gode middager med både oppskrifter og  ingredienser, alt økologisk. Vi bestiller den i blant, i uker der det føles verdt å legge penger på å ikke selv hverken måtte planlegge hva man skal ha til middag eller gjøre innkjøp.

Her kan du lese mer om Kolonihagens matkasse 

I samarbeid med Kolonihagen 

Leave a Reply