Kolonihagens produkter

Kolonihagen er en av våre gode samarbeidspartnere. Restauranten deres ligger i Oslos koseligste bakgård på Frogner, som de deler med en annen nær samarbeidspartner til oss, Mina Milanda. Alt du får på Kolonihagen, både i restauranten og på deres nettsider, er økologisk.

Økologiske matvarer blir mer og mer aktuelt, bærekraft og kortreist mat. Miljøet vårt er noe man ikke lenger kan ignorere, og for oss er i alle fall det å satse på bra råvarer som kommer fra gode produsenter en ting vi tenker mer og mer over. Så da Kolonihagen tidligere i år fortalte oss at de skulle lansere en produktserie hos Rema 1000 ble vi veldige nysgjerrige.

Det er nemlig sånn at mye av den bra maten, de gode råvarene og produktene, er mye dyrere enn mindre kvalitetsbevisste råvarer. Naturlig nok. Og man må kanskje bruke litt ekstra penger om man vi spise bevisst.

Derfor er det så fantastisk at du nå kan få kjøpt en rekke av Kolonihagens produkter på Rema 1000. Dette samarbeidet har gjort det mulig for Kolonihagen å realisere sin visjon om å gjøre økologiske kvalitetsvarer tilgjengelig for alle. Og det heier vi på. Sammen jobber de også parallellt med å legge om flere gårder til økologisk drift, slik at vi på en bærekraftig måte kan sørge for at norsk økologisk produksjon øker, og at alle være produkter etterhvert kan bli tilgjengelig over hele landet.

Vi har testet oss gjennom alle produktene du kan kjøpe hos Rema 1000, og vi er virkelig ærlige når vi sier at det er topp kvalitet. Fenikkelsalami, 4 forskjellige oster deriblant en brie, en gouda, en blåmuggost og en annen gul ost. Egg, røkelaks, juice, fire ulike deilige syltetøy, fire typer kaffe, og tre pakker med frosne rundstykker, både rug, spelt og lyse. Skikkelig deilig og perfekt til helgefrokost, eller hverdag.

Så om du har en Rema 1000 butikk i nærheten av deg kan du se etter produktene deres neste gang du er å handler, om du også ønsker å spise økologisk og samtidig ikke trenge å sprenge budsjettet.

Leave a Reply