Kveldsmat

I dag har jeg hatt litt gravide fokus mens Filip var på jobb som jeg ikke så ofte har. Først shoppet en kjole jeg syns var veldig fin som magen kan vokse i, og så vært på gravide yoga. Det var veldig rart å plutselig være i et rom med masse andre gravide. Litt fint og litt komisk. Noen partimer blir det nok ikke på oss når det kommer til pusting og yoga, alle får gjøre det som passer dem best og for min del holder det med kurs for meg og magen. 

Vi gleder oss veldig til baby i vårt nye hjem og nyter disse vårkveldene i kjøkkenet her på Lindern. På yogatimen hadde vi femten minutters avspenning til sist så jeg sovnet og var helt ør da jeg kom hjem. Da var det veldig fint å lage en kvelds sandwich toppet med godsaker. 

I kjøleskapet hadde vi reddiker i bunt, en kraftig gulost, spirer og grønnkålrester fra gårsdagens salat. Så laget jeg valnøttpesto, pestoen jeg egentlig alltid liker å ha i kjøleskapet og bruke på både brødskiver og til middag. 

Ingredienser til 2 skiver 

Pesto (dette blir et glass som kan oppbevares) 

1 kopp olivenolje (ca 1 1/2 dl)

1 kopp valnøtter 

Bladene fra en basilikumplante

3 tommelstore biter parmesanost

En klype salt 

God gulost (den vi hadde heter kalbatch)

Spirer 

Reddiker 

Litt grønnkål 

Surdeigsbrød 

Alle ingredienser til pesto mikses i stavmikser og has i en skål eller et glass. 

Rist to gode surdeigsbrødskiver. Smør på et lag pesto. Legg over litt grønnkål, skiver av ost og topp med skivet reddik og spirer. Ja takk 🙂 

Leave a Reply