Morgenstund

_DSC9270

I dag sto klokken på 6.30. Jeg er alltid vært et hardbarket A-menneske, men når det er  bekmørkt og iskaldt ute føles det som man er en bjørn i vinterdvale og det eneste som frister er å ligge under den varme dyna. Men, om man først kommer seg opp, og kanskje til og med har trent når klokka slår 8, så kjennes det veldig tilfredstillende og deilig, å få så mye ut av dagen.

Siden vi har en hund hjemme som krever over middels mye oppmerksomhet er det fint å sitte ute og jobbe noen timer om dagen, de dagene vi har mulighet til det. Jeg har heller aldri vært så flink til å konsentrere meg hjemme, det er lett å la seg distrahere av alt mulig; til og med en klesvask kan man finne på å henge opp, istedenfor å gjøre det man egentlig skulle. I tillegg er det som Filip alltid sier fint å komme hjem etter en arbeidsdag  – da blir det mer kos å være hjemme om kvelden, om man ikke allerede har vært hjemme hele dagen.

Cafeer er et ypperlig sted å jobbe som freelance. Du kan kjøpe favoritt kaffen din, noe å tygge på, og sitte i et koselig miljø og få unna dagens gjøremål. Ta små pauser å kikke ut av vinduet, eller på menneskene som sitter rundt deg. Har man stått opp tidlig som vi gjorde i dag kan man sitte å ta inn at morgen blir til dag, det er veldig harmonisk. Da jeg var yngre og jobbet på Åpent Bakeri elsket jeg morgenvakten, som begynte 6.30. Å tenne stearinlys, sette over kaffen og servere de første, nystekte bakevarene. Overvære at dagen starter, og går fra mørke til lys.

_DSC9293 _DSC9281 _DSC9356

2 comments

  1. Elsker elsker det!

Leave a Reply