Nye bilder til heimen

Sommerferien nærmer seg med stormskritt for vår del. Når vi kommer hjem til leiligheten igjen i august er det ikke så lenge til vi får en baby i hus, så det har vært veldig fint å kunne bruke litt tid nå i vår på å komme ordentlig på plass i heimen. Filip er den som legger siste hånden på vårt interiør, han som pusler rundt å ser på ting om igjen og om igjen til han er helt sikker på at møblene har fått sin rette plass og at bildene harmonerer med hverandre på veggen. Det er gøy når man kjenner en person ut og inn, å allikavel oppdage nye sider ved personen. Jeg fikk se en side jeg ikke kjente så godt fra før, som gjorde meg både overrasket og glad. Det er koselig når man investerer i noe sammen med en annen, å føle at den andre bryr seg mye om det man har. Og så er det gøy å se ham stå ved for eksempel en vegg i timesvis før han er fornøyd med sluttresultatet.

Vi har tatt med oss flere bilder fra leiligheten som vi er veldig glade i. En blanding av film posters og egne bilder. Men vi savnet noen nye som skulle passe inn i miksen. Da passet det fint når Desenio kontaktet oss om et samarbeid. Desenio selger postere og rammer, så vi valgte ut tre bilder og tre rammer. To bilder til stua i dus rosa farger med eikerammer, og et sort/hvitt fotografi til kontoret med en sort ramme.

Det er fint å kunne kombinere – akkurat som med andre møbler og interiør, både nytt og brukt, dyrt og billig. Desenio sine produkter er veldig rimelige i pris, og har et bredt utvalg både av rammer og plakater, med masse fine motiver. Om du vil bestille noe fra Desenio kan du bruke denne rabattkoden GITTEOGFILIP og da får du 25% rabatt på alle deres fine posters foruten i kategorin Handpicked.

Skrevet i samarbeid med Desenio

Leave a Reply