Påske

DSC00047

Vi tok tre døgn fri fra jobb og blogg da vi var på fjellet. Vi var altså på Finse, et av de vakreste stedene man kan tenke seg, om man liker fjellet når det er på sitt råeste. Ikke et tre å skimte, bare vidder og fjell så langt øyet rekker. Man kommer dit med tog, og når du nærmer deg kjører toget inn i en tunnel, og på andre siden av tunellen ligger Finse. Et hotell, noen hytter, og det er det.

Hotellet har verdens beste mat, det er kjøtt og fisk tilberedt på en måte som er vanskelig å beskrive. Det er for bra. Men det gjør at man blir veldig inspirert til å lage mer mat selv.  Servert med de deiligste pureer og sauser. Så. Vi fikk trent kroppen og hvilt hodet, med store frokoster, lange skiturer, badstue, vin, øl og deilige middager.

Det var nesten et sjokk å komme fram på Oslo S. Som om man hadde vært i en boble og plutselig skulle forholde seg til neonlys og folkemengder igjen. Da var det koselig når lille nevø Billy ventet på oss, med et stort smil. I dag var vi på påskefrokost med familien oppe hos mamma, med egg & bacon, ost, skinke, avokado, brød, og alt som skal med. i morgen skal vi på kino og se “Brooklyn”, en film vi har villet se lenge.

DSC00268DSC00285

Bypåske kan være ganske så fint det også.

2 comments

 1. Hei Gitte!

  Så fantastiske fine bilder av nevøen din Billy i Pierre Robert! Er det greit om Pierre Robert legger ut et av disse bildene på sin Instagram konto?

  Mvh
  Elle Fure
  Kommunikasjonsansvarlig
  Pierre Robert Group

Leave a Reply