Siste søndagen på hytta

Veierland_5

Som jeg skrev tidligere så er noe av det beste jeg vet å våkne opp om morgenen, her på hytta. Det er vel framfor alt stillheten som gjør morgenstundene så magiske. Da jeg var liten og Momo & Beste var her sammen med oss gikk vi tre alltid ned til havet og badet morgenbad før frokost. Det er sikkert derfor jeg er blitt så glad i det. Jeg elsket morgenene med de to, det var brødskiver og kos og trygghet, og jeg tenker ofte på dem, spesielt her på hytta. Kaffen min drikker jeg i Beste sin kopp som nå er blitt min, og morgenkåpen har jeg arvet av Momo. 

Veierland_3 Veierland_4

Nå som sola ikke stråler like varmt fra tidlig av er det ikke så fristende å starte dagen med en dukkert selvom man sikkert hadde hatt godt av det. Men vi bader heller litt utpå dagen når kroppen har fått komme igang. Derimot så starter vi alltid dagen med kaffe, og frokost. Vi er heldige og har en liten krok bak hytta der det er helt lunt sånn at man kan spise frokost ute mye lenger. Det finnes mange fancy og deilige frokoster der ute nå om dagen. Men iblant og faktisk ganske ofte er det helt enkle det aller beste. I alle fall på hytta. Her er det bare en ting som gjelder. En riktig frokost. Så, jeg tar fram brød, melk og juice. Koker egg, lager kaffe og legger ost, salami, agurk og tomat på en fjøl. I dag ble det ekstra godt fordi vi hadde surdeigsrundstykker fra Talldungen gårdshotell som vi besøkte sist helg. 

Veierland_2Veierland_1

Dette er siste søndagen her på hytta, for denne gang.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 comments

  1. For en fin blogg og herlig atmosfære! Ga meg en skikkelig god følelse innabords :)!

    1. For en fin komplimang, akkurat det vi vil formidle 🙂

Leave a Reply