Smakfull salat med Eva Solo servise

I går var Louis og jeg på en lang, innholdsrik og intens dag tur-retur Stockholm. Det var fint å få erfare hvordan det er å reise alene med barn og så er det alltid inspirerende med andre miljøer enn man har rundt seg, om det så bare er for noen timer.

Vi var innom en cafe om ettermiddagen før vi satte nesa hjemover igjen og der fikk jeg øye på en salat som ga meg både vann i munnen og inspirasjon til dagens lunsj.

Vi spiser oftest lunsj ute, enten den er medbrakt eller kjøpt, men jeg savner fremdeles et bedre lunsj utvalg her i byen, så når vi har piff og tid steller vi istand hjemme. Denne lunsjen er topp å servere om du for eksempel skal ha en jobb lunsj hjemme, til familien eller venner i helgen.

Med Eva Solo sitt nydelige servise blir alt også ennå mer innbydende. Elsker det hvite porselenet, det er både minimalistisk og unikt med de tynne hvite stripene på kanten, samtidig som det er koselig. Tallerken serien heter Legio Nova, og passer inn i de fleste miljøer. De har også utrolig lekre vannglass, vinglass og vann/vin karaffel.

Ingredienser 

1 mozzarella ost

1 hode hjertesalat

Et par never spinat

Rødbetehummus

Pesto

1/2-1 avokado, avhengig av størrelsen

spirer

olivenolje

Saften fra 1 lime

Tilberedning 

Begynn med å lage pesto og hummus. Det gjør ingenting at det blir mer enn du bruker til denne oppskriften for så har du bare ekstra til et annet måltid. 

Legg spinat og hjertesalat fordelt på to tallerkner. Skjær avokado i tynne skiver og spre utover salaten. Kryst over limejuice og olivenolje. Skjær mozzarella i to og legg en halv på hver salat. Ha på litt spirer, pesto og en god klatt hummus. 

Server salaten sammen med godt surdeigsbrød.

I samarbeid med Eva Solo

Leave a Reply