Starter sommeren med det beste vi vet; Ostetallerken

DSC05121

Sommeren bringer med seg så mye bra, det er som om kroppen får et ekstra gir, man orker bare litt mer en man gjør midt på vinteren. Med mindre man blir sjuk, som det dessverre også er litt lett å bli når våren glir over til sommer. Jeg trives aller best i shorts, det har jeg gjort så lenge jeg kan huske. Derfor hopper jeg inn i shortsen så fort sola stiger fram og gradestokken blir litt varm. Ofte gjør jeg det litt for tidlig, og da får man betale, i mitt tilfelle med bihulebetennelse.

DSC05163

Så, i dag, etter en uke med hodeverk og sliten kropp ble det lang tur i skogen, og kveldskos på balkongen med vin og ost. Dét er det beste jeg vet. Heldig for meg er Filip også over gjennomsnittet glad i god ost og snacks. Men, hvem er ikke det? Vi har laget den deilige oliventapenaden vår, som du kan lese oppskrift til her: http://gitteogfilip.com/tapenade-tapenade/ Den er perfekt sammen med litt salt skinke og godt brød, eller knekkebrød. På mathallen kjøpte vi noen deilige oster, og så kjøpte jeg rabarbra, og laget min første rabarbra marmelade! Det ble en helt topp kombinasjon til de franske ostene. Oppskrift på den kommer senere 🙂

DSC05169

Håper alle har en deilig helg og nyter sola, når den stikker fram.

Leave a Reply