Vår location, vårt hjem

Når vi lette etter et nytt sted å bo i fjor var det fler ting vi så etter. Vi måtte ha barnerom, helst et kontor, en uteplass som funket til både hund og barn, og så måtte vi ha en stue og et kjøkken med masse lys, og mulighet for fint, inspirerende interiør sånn at vi kunne blogge og være kreative i hjemmet vårt. Vi flyttet fra en liten leilighet på løkka, stor nok for to på alle måter, men ikke stor nok når vi jobber hjemmefra, og i tillegg skulle få barn.

Vi holdt nesten på å gi opp, etter å ha vært på x antall visninger i mange mange måneder, og tapt både den ene og den andre budrunden. Men til slutt fikk vi denne leiligheten vi bor i nå, på Lindern. Planløsningen nede er sånn at kjøkken og stue går i ett, og på mange måter er stua ganske liten, i forhold til andre rom. Men vi likte det godt, vi er mest på kjøkkenet og det at stue og kjøkken går i ett passer oss perfekt.

Om morgenen flommer lyset inn fra kjøkkenet og på ettermiddagen kommer det fra stua, – det er kanskje det aller fineste ved dette rommet.

Leiligheten var veldig stilig oppusset i utgangspunktet, så det var lite vi måtte gjøre. Men fordi det var både mur, betong og pent treverk ville vi ha noen møbler som balanserte og gjorde rommet litt mer jordnært, og koselig – i kombinasjon med det stilrene.

Spisebordet vårt, der vi spiser alle måltider og tar veldig mange bilder på kjøpte vi brukt, på et snekkerverksted i København og fraktet med oss hjem i en leiebil. Det er smalt og langt, noe som gjør at man får mer kontakt med de man sitter ovenfor. Det liker jeg godt. Sofaen vår kjøpte vi på @home, en interiørbutikk på Grunerløkka. Så har vi gamle stoler fra loppis kombinert med designstoler fra Futura Classics, og teppet vårt fikk vi akkurat av mamma, kjøpt på Indiska. Så er det vår lille “italienske” krok med marmorbord og kaktus fra Mina Milanda. Siden Louis etterhvert skal krype og leke på gulvet valgte vi å ha sofabordet på siden av sofaen.

Det er gøy med interiør fordi du kan skape helt nye utrykk bare ved å skifte ut et møbel eller to. Lysekronen over spisebordet har vi arvet av besteforeldrene til Filip, og vips ble stemningen på kjøkkenet lunere enn før, da en mer moderne lampe hang der.

Nå er det ikke sååå lenge til loppis sesongen begynner igjen og det gleder vi oss til, da skal vi lete etter en gammel, hvit skjenk til kjøkkenet 🙂

10 comments

 1. Utrolig fint og inspirerende hjem dere har ?
  Hva heter fargen på veggen bak sofaen?

  1. Takk Anne 🙂 Det er faktiskt en betongvegg, så om det gjemmer seg noe bak veggene dine er det bara å begynne rive 😉

 2. Så utrolig fint dere har det!! Husker navnet på det snekkerverkstedet I København? Og hvor mye måtte dere gi for et slikt bord? ?

  1. Hei Camilla. Tusen takk for det, verkstedet i København heter Det Mondæne skur, de har masse fint, rekommenderes varmt neste gang du er i byen 🙂

 3. Superfint! Vet dere om det er lenge siden teppet fra Indiska er kjøpt? 🙂

  1. Hei Ingebjørg, takk, vi fikk det nettopp, så de har teppet i butikk 🙂

 4. Hei!

  Hvilke stoff og fargekode har dere på sofaen deres?

  1. Hei! Sofaen heter Alaska 3-seter og tekstilen heter Kiss vintage(stenvasket bomull/lin )

 5. Hvilken leverandør er kjøkkeninnredningen fra? Nydelig, alt, på alle vis☺️ Dere har god smak?

  1. Takk for det 🙂 Den er fra UNOFORM lagd i kirsebärträ , ta deg en kik her http://www.unoform.no 🙂

Leave a Reply