El Camino

Filip og jeg har bodd både litt her og litt der sammen, før vi kjøpte vårt felles hjem på Lindern i fjor.

En kort periode bodde vi på Frogner, nærmere bestemt i Frognerveien, og som alltid må man lage sine stamsteder; sine butikker, sine cafeer og sine take out steder i nærmiljøet man bor. I alle fall må jeg det.

Enoteca var restauranten vi stakk innom for et glass vin og noen oliven, eller for den uslåelig gode hvite pizzaen deres. Kaffebrenneriet på Elisenberg var dit jeg ruslet for min vante kaffe latte med soya hver morgen, og Mina Milanda var stedet vi kjøpte friske blomster hver fredag.

Og så var det El Camino. Den meksikanske restauranten rett nedenfor Nissen skole, min videregående skole som nå tydeligvis bare heter “Skam” skolen. Vel. El Camino kom i perioden vi bodde her i Frognerveien, og vi elsket stedet fra første stund. Deilige myke tortilla lomper med all slags digg fyll; fritert fisk, pulled park og grillet kylling. Ulike salsaer, mais, grillet paprika, guacamole, rømme og ost, og gode chips.

Et helt perfekt sted å hente mat de dagene man ikke orket å lage selv, eller et fint sted å spise på om man ville ha noe raskt, og godt før man for eksempel skulle på kino. Ganske billig var det også. Det siste har dessverre endret seg litt i takt med populariteten, men det er såpass godt at vi lukker øynene og tar take out derfra en gang i blant fremdeles, selvom vi nå ikke bor i nabo gata en gang.

I dag var en sånn dag. Og det smaker så godt at jeg allerede gleder meg til neste gang. I tillegg fikk vi nyte måltidet innviet på våre nye, gamle stoler fra Skogen Design.

Fin sommerkveld til dere alle!

 

2 comments

  1. Hei! Har fulgt bloggen deres noen måneder, og finner mye inspirasjon her! Jeg har akkurat flyttet til Majorstua (rett ved t-bane-krysset), og er på leting etter steder som dette! Har dere noen gode tips? 🙂 ønsker dere en fin onsdagskveld!

    1. Hei Ida! Jeg har sett at det er noen food trucks midt i Majorstua krysset, de holder vel ikke åpent så sent på kvelden men de er ofte veldig gode å kjøpe mat fra. Ellers er det ikke så mange meksikanske nærmere enn denne på Frogner som jeg vet om, men du bor rett ved Villa Paradisio sin nyåpnede filial på Majorstua og der har de helt nydelig pizza! 🙂 Håper dette var til litt hjelp. Ha en deilig dag du og, klem G&F

Leave a Reply