En uke på Jæren

For to år siden jobbet vi, Filip og jeg – nærmest døgnet rundt med denne bloggen. Vi hadde en tydelig agenda og ville etablere det vi hadde startet på – i håp om at folk skulle legge merke til og bli glad i det vi gjorde. Akkurat som vi var.

Å grunde noe er ikke bare en dans på roser, det er mye jobb i det stille som ingen ser. Noen ganger funker det, andre ganger ikke.

Nå, 2 år senere, er vi så glade for, og litt stolte av at vi har blitt et brand, som får lov til å gjøre mange spennende ting, også utenfor bloggens komfortsone.

Da Matkanalen spurte om vi ville være med på en serie om kyllingdrift på Jæren, norske kyllingbønder, matglede, miljøtenk, dyrevelferd, og møter med mennesker i de vakre naturomgivelsene jæren har å by på takket vi ja. Jeg skulle være programleder mens Filip har vært et viktig sidekick i tillegg til å ta bilder for produksjonen.

Det har vært en spennende og intens uke her på Jæren. Basen vår har vi hatt på Sola Strand Hotell så vi har kunnet kikke utover havet om kveldene, og ellers har det vært dager basert på alt jeg nevnt ovenfor.

Vi reiser hjem med mye større kunnskap om kyllingdrift, norsk produserte varer, Jæren, og mange fine møter med mennesker som bor og jobber her.

Resultatet får du, om du vil, se i August på matkanalen. Vi gleder oss og er spente på å se resultatet!

 

4 comments

  1. For en flott gjeng og magiske bilder. Fineste familien❤️ Kos dere videre med kaffi og sjeva – og high five til louis! A.

    1. Så hyggelig å höre Annette. Tusen takk for fine dager sammen, vi gleder oss til å se resultatet 🙂

  2. Så spennende! Gleder meg til å se resultatet 🙂

    Ha en fin uke!

    1. Herlig 🙂 🙂 Ha en topp uke du også!!

Leave a Reply