Fantastisk servise fra Eva Solo

Jeg har alltid vært et a-menneske. Da jeg var bitteliten pleide jeg å vekke broren min ved å ta opp et av øyelokkene hans og spørre om han var våken. Min metode gjorde selvfølgelig at han våknet, og dermed kunne vi stå opp å leke.

I tenårene syns jeg det var skrekkelig kjedelig å overnatte i periodene det var «kult» å sove lenge, for jeg kunne helt enkelt ikke sove lenge.

Og i periodene jeg gikk en del ut på byen var det bare å glemme å sove lenge om man la seg klokken fire, jeg har aldri kunnet sove lenger enn til ni.

Men nå i dag er jeg så glad for at jeg er et A-menneske. Både er det fint og praktisk når man har et lite spedbarn som uansett våkner tidlig, og så er det deilig fordi tidlige morgener har en helt annerledes stemning enn resten av dagen. Stillheten som hviler over morgentimene er så harmonisk og nesten litt eventyraktig, man får være med på at dagen starter.

Kanskje er man derfor også ekstra glad i frokosten som måltid, enten det er en liten rask frokost eller en lang helgefrokost.

Nå har vi fått nytt servise fra det danske stilfulle merket Eva Solo. Store deilige kaffekopper, lekre glass, eggeglass, kaffekanne og vannkaraffel. Serien Eva Trio er vi spesielt glad i fordi det hvite porselenet er minimalistisk, men har små detaljer som gjør det til noe eget, og dermed gir en fin kontrast til vårt gamle grønne spisebord.

Og kontraster liker vi, både i interiør og livet generelt – en salig miks av dynamikk og balanse.

Innlegget er skrevet i samarbeid med Eva Solo

Leave a Reply