Grådi

Det er fint, og viktig når du bor i en by du fort tenker du kjenner ut og inn- å dra til steder du faktisk ikke kjenner ut og inn, så du kan minne deg selv om hva hjembyen din faktisk har å by på.

Vi har fått nye muligheter til å komme litt lenger vekk uten å bruke bil eller kommunal transport (som jeg ikke er så glad i) med sykkelsete til Louis bak på sykkelen. Han elsker å sitte bakpå – og jeg elsker å kunne sykle med ham.

Plutselig kan vi være på Tøyen innen en halvtime, og det var akkurat det vi gjorde i dag. Syklet til Tøyen som en tur, og for å spise lunsj på Grådi- en innmari koselig og smakfull nabolagsrestaurant og cafe.


Jeg har vært der en gang tidligere om kvelden, da spiste vi lomper med ulikt fyll, fjøl med ost og pølse, og drakk god vin til.

I dag testet vi lunsjmenyen, som levde opp til forventningene. Smakfull, ujålete og bra mat får du på Grådi, til en ålreit pris i forhold til den generelle pris standarden i landet vårt.

Biffsandwich, altså rista surdeigsbrød toppet med en saftig stek og stekte tomater, og en deilig quinoa salat med masse grønt og posjert egg fikk vi servert. Melk og brød til barnet og alle var happy.


Jakkene vi begge har på oss, pluss kordfløyel buksene til Filip er fra merket Lois, som vi har fått i gave. Det er kanskje fler enn meg som dro til butikken «Den siste planeten» på Arkaden som tenåring for å kjøpe kordfløyel bukser med sleng, og jeans fra Lois. 20 år senere visste jeg ikke at merket eksisterte men det har fått seg en makeover samtidig som det har bevart den gamle looken, og jakkene vi fikk er blitt favoritter i garderoben.

Stikk innom Grådi om du er i nærheten av Tøyen, det er et ikke sponset tips fra oss til deg 😉 🙂

Leave a Reply