Grill i det fri

18 april, ble for denne lille gjengen årets første grill middag ute i det fri. Og for Louis den aller første grill middagen – noensinne.

Vi har ingen hage, men vi har en god dose overskudd og kreativitet når det kommer til å lage gode middager ute. Og det fine med Oslo er at havet, og stranda – de er for alle. Hvem trenger en uteservering eller inngjerdet hage når du kan sitte ved havet å spise middag 😉

Det kan kanskje føles litt styrete når man står hjemme på kjøkkenet og planlegger måltidet – men jeg lover, det er verdt det. Syns i alle fall vi.

Dagens middag var en deilig og mettende salat bestående av kokt brokkolini, fire kokte nypoteter, en rosabete i skiver, reddiker i skiver, to modne tomater i båter, et halvt hode hjertesalat, myk, norsk chevre, 2 vårløk, basilikum, flaksalt og god olivenolje. Alt blandet sammen i en bolle, og vips; en nydelig vårsalat som passer perfekt ved siden av grillet kylling.

En god baguette, litt smør og pesto gjør det til et “svårslaget” måltid som vi sier i Sverige.

Så hadde vi med oss to flasker kombucha fra Ask Brygghus. Eller for å være mer spesifik, vi hadde en kombucha og en ingefær øl. Det er ingen som helt kan måle seg med Ask sine drikkevarer om du spør oss, og vi er skikkelig glade for å samarbeide med dem. Kombuchaen deres kommer i mange ulike smaks varianter og alt er 100% økologisk. Vi kjøper de mye hos vår nabo Gutta på Haugen. Det er så deilig med drikkevarer som blir et sunt og godt alternativ til vin og øl.

 

Leave a Reply