Grønn smoothie for lysere tider

Denne smoothien laget jeg nesten hver dag rett etter Louis kom til verden. Jeg var konstant sulten siden jeg ammet mye, samtidig som jeg ikke hadde all verdens overskudd til å stå på kjøkkenet. Filip laget rista brød med ost, juice og kaffe hver morgen, og så spiste vi som regel noe lunsj ute eller hjemme.

Men i mellom der trengte jeg energi, og det er det nok mange som kjenner seg igjen i, gravid eller ei. Enten det er mellom en lett, tidlig frokost og lunsj, eller om ettermiddagen før/etter trening eller kanskje bare man er sugen på en god drikke som også er energigivende.

Vel, denne er det mener jeg. Den smaker godt, den er full av bra ting og den metter. Etter to døgn med influensa her i heimen var den også veldig passende å lage, jeg byttet bare ut isbiter med litt ekstra vitaminer jeg følte var viktigere nå enn i august, og vips så ble den ennå bedre 🙂

Ps. Tulipaner er fremdeles et godt tips for å lage kos i hjemmet når man begynner å lengte litt ekstra etter lysere tider.

Ingredienser til 2 glass

4 dl kokosdrikk fra go green 

1 frossen banan i biter 

1 avokado 

1 ss lønnesirup 

1 neve spinat 

1 bit fersk ingefær uten skall 

En skvett sitronsaft 

Tilberedning 

Bland alle ingrediensene i en blender og miks godt sammen. Fordel på glass og nyt

 

Leave a Reply