Hetebølge og interiør

For det som nå føles som en hel evighet siden, før jeg møtte Filip, før vi ble en familie, før vi fikk Bötte, og ikke minst Louis, så var det faktisk en lang periode bare meg. Meg og en leilighet på Grunerløkka som jeg var veldig glad i.

Når man flytter sammen med et annet menneske og skaper et felles hjem kan man ikke ha med seg alle tingene man likte å ha rundt seg når man bodde alene. Det er for eksempel ikke like naturlig å ha leiligheten full av bilder av kjernefamilien sin i leiligheten du deler med en kjæreste. Eller Vogue plakater på veggene som jeg hadde både her og der.

Men noen ting gir man ikke slipp på. Og heldigvis for meg og oss, så har Filip og jeg ganske lik smak når det kommer til interiør og stil.

Jeg fikk et sett med te-kopper og skåler av mamma til en bursdag noen år tilbake som jeg er så glad i.

Det er de vakreste keramikk-skålene jeg kan tenke meg, i duse farger og med en håndlaget følelse. Disse koppene og skålene håper jeg å beholde gjennom hele livet, og vi bruker de både til te, yoghurt, suppe og annet.

Så da Filip for noen uker siden kom over en litt annen variant av de samme koppene i vår lille blomsterbutikk på hjørnet av bygården vi bor i, – perfekte i størrelsen til morgenkaffen, ble vi så glade for vi har ikke helt visst hvor vi kunne finne fler av dette serviset. Keramikk-verkstedet heter Wonki Ware 

Disse tre kaffekoppene, sammen med tekoppene, skålene, tallerknene vi spiser av, og de små vinglassene fra loppis vi bruker mest – har vi stående på vår nye hylle langs kjøkkenveggen.

Vi lette lenge etter en hylle til nettopp dette bruksområdet, vi ønsket noe som både var praktisk i den forstand at det vi spiser mest av står lett tilgjengelig i kjøkkenet, samtidig som den måtte være pen å se på.

Så fant vi en hylle i stål med en litt brent overflate på @HOME, samme sted vi kjøpte sofaen vår. Den har nå blitt vårt favoritt “møbel” sammen med det grønne bordet, og med de fine keramikk koppene og det andre serviset vi er glade i, er hyllen både praktisk og veldig pen å se på.

 

Leave a Reply