Lundhs hos Fall Winter Spring Summer

Jeg er lite begeistret for ordet voksenpoeng. – Husker en gang i fjor vår, jeg var høygravid og vi akkurat hadde kjøpt leiligheten vår her på Lindern, da vi møtte en bekjent på gaten. Å, voksenpoeng sa hun, da hun hørte nyhetene om flyttingen.

Voksenpoeng tenkte jeg. Ja, vi er jo absolutt voksne, det er de fleste når de har bikka 18, sånn rent teknisk. Men det betyr ikke at vi får poeng for å gjøre helt vanlige ting man gjør som voksen. Jeg tror bare jeg syns det er litt tullete at man skal være redd for så mye som handler om å være voksen i vår tid. Det å være voksen er bare fint det – du kan være nøyaktig det mennesket du alltid har vært, uansett om du får litt mer ansvar. Ansvar er bare sunt tenker jeg, det hjelper en å holde seg fokusert i hverdagen.

En annen ting som er fint ved å bli voksen er at man kanskje blir mer opptatt av interiør og ting som definerer hjemmet sitt. Hvordan man skal innrede alle rom, fra det lille badet, til soverommet, et eventuelt kontor og ikke minst kjøkkenet.

Kjøkkenet er, i alle fall hos oss, leilighetens navle. Der står som vi skrev om i går to av våre yndlingsmøbler, nemlig det grønne kjøkkenbordet og den sorte stål-hyllen. Og så har vi blitt ennå mer glad i kjøkkenet vårt etter at vi fikk benkeplate fra Lundhs Real Stone. Stenplaten ser ut som den alltid har vært der, fordi den passer så godt inn, samtidig som den er ekslusiv og lekker både å se på og jobbe på.

Men i dag vil vi vise dere et annet sted de bruker Lundhs, både som gulv, på salgsdisken og som rene skulpturer langs veggene, nemlig i butikken til Fall Winter Spring Summer. Dette merket er et av mine absolutte Norske favorittmerker, de lager nydelige plagg til alle sesonger, stilfulle og kule plagg som gir en følelse av verdighet.

Det er inspirerende å se hvordan de har laget nesten hele butikken med Lundhs sten, og at bruksmulighetene for stenen er så mange. En vakker dag, hvis vi er heldige, vil vi lage et bad med stenen deres – det ville blitt rålekkert.

I samarbeid med Lundhs

 

Leave a Reply