Mer fokus på Instagram

Som den lille bedriften vi med Gitte&Filip har blitt, tenker vi stadig på hva vi kan gjøre for å utvikle oss, bli bedre, og mer tydelige innenfor det vi ønsker å formidle, samt hvordan vi kan fortsette å lage materiale som inspirerer dere som følger oss.

Vi kommer framover til å lage mer materiale som kun blir publisert på Instagram, det vil si at det kan komme små oppskrifter der også i tillegg til alt annet, og så vil bloggen bli et forum der vi fortsetter å publisere når der er større ting vi vil vise til.

På den måten kan vi oppdatere hyppigere, og gjøre det ennå enklere for dere å lage det vi lager. Vi ønsker også å presentere mat som ikke alltid har helt konkrete oppskrifter men der dere kan bli inspirert til å få en idé, og så smake dere litt fram selv – vi tror at man kan lage mye god mat ved å prøve seg fram uten helt nøyaktige mål, og at det til og med kan gjøre at man blir flinkere til å lage mat etterhvert fordi du bruker sansene, ikke bare kopierer en oppskrift.

Så, med dette har vi nå laget et grønt ostesmørbrød, det vil si et ostesmørbrød stappfullt av ost, og masse deilig grønnsaker. Det ble sinnsykt godt og hadde akkurat den kombinasjonen vi liker aller best; juicy, deilig – og sunt.

Ingredienser

Surdeigsbrød eller annet godt brød, (så mange skiver dere ønsker – vi laget til 2 sandwich, 4 skiver)

Ca 1/2 pakke spinat

3-4 hvitløksfedd

1/2 -1 stor moden avokado

1 grønn paprika

2 pakker mozzarellaost

God olivenolje

Bladpersille

Tilberedning

Sett ovnen på 250 grader. Kutt hvitløksfedd i små tynne skiver, og stek hvitløken et par minutter i stekepanna, før du har oppi spinat. La spinaten surre med hvitløk og olje kun et par minutter til den såvidt blir kokt før du tar pannen av platen.

Legg den dampede spinaten på to av skivene, (eller så mange du skal lage) deretter har du på oppkuttet paprika, skiver av avokado, skiver av mozzarellaost og oppkuttet bladpersille. Legg en “tørr” skive på toppen, og så heller du litt olivenolje over sandwichen.

Legg sandwichene på en stekeplate dekket med bakepapir og grill i ovnen til osten er smeltet og brødet ristet.

2 comments

  1. Det så kjempelekkert ut. Men… Som de ekte mat-og ostekjennerne dere er, så lurer jeg på hvorfor dere velger mozzarella på et ostesmørbrød. Digger mozzarella selv jeg, men den gir jo veldig lite smak. Handler det om mozzarellaens øvrige egenskaper (f.eks. Strekk)? Eller er det andre årsaker? Pf. Takk. Hilsen nysgjerrigper

    1. Hej Tone! Vi ville inte att osten skulle ta för mycket uppmärksamhet, då mozzarella har en tendens att låta andra smaker trä fram. Bruker du en kraftig ost vil det naturlig ta över mycket, och det önskade vi inte denna gången. En till anledning är konsistensen som du själv nämner, och till sist, älskar vi mozzarella 🙂 Du får invitera oss in i TINE sin osteverden, så kan vi utforska ostesmörbröd med alt mulig spennende 😉 Ha en fin helg!!

Leave a Reply