Samarbeid med Ask gård

Det vi med bloggen og bedriften vår “Gitte & Filip” har syntes vært blant det mest spennende og inspirerende, er samarbeidene vi har gjort og gjør, med i utgangspunkt små aktører, som brenner for det de holder på med, og som blir større fordi det de gjør og det de lager er så bra og genuint at det ikke drukner blant alle de større produsentene.

Vår første samarbeidspartner var Gutta på Haugen, og det var der vi kom over den norske økologiske spekematen fra Ask gård. Filip som er vant til en ferskdisk med salami fra sin oppvekst ble så glad da han smakte denne supergode, kvalitetsrike og smaksrike salamien første gang, og Ask sine produkter ble en naturlig del av vårt spekemat repertoar.

Kristoffer og Anne Marte fra Ask gård

I fjor begynte vi så smått å samarbeide med Ask – og etter flere turer på den fantastiske gården hos Anne Marte og Kristoffer på Hønefoss, begynte vi å snakke om at det hadde vært spennende og gøy å lage et produkt sammen.

Anne Marte og Kristoffer har drevet Ask produksjon i snart 5 år (de har 5 årsjubileum til høsten), og de er i dag Norges ledende produsent innenfor økologisk spekemat. Det er rimelig kult. De vinner pris etter pris, vel fortjent må vi si- og vi gleder oss utrolig mye til å lansere dette samarbeidet til høsten.

Hva produktet vårt er, og alle detaljer rundt det skal vi komme nærmere tilbake til, men om du som oss er glad i spekemat er det bare å glede seg. For dette blir bra. Og har du ikke testet Ask sine andre pølser og skinker ennå er det bare å gjøre det- det anbefales virkelig 🙂

Leave a Reply