Ta med maten ut!

Nordmenn blir nesten gale på denne tiden av året. Alle hemninger forsvinner og det er like naturlig å ligge i undertøy midt i en park som det er å gå med boblejakke i januar. Det skal grilles, det skal soles, det skal bades. Det skal spises is og drikkes vin: så mye man klarer før høsten kommer og tar oss inn i hiene våre igjen. Hehe.

Det å spise utendørs på varme kvelder er noe av det aller deiligste med denne tiden av året. Og du trenger egentlig ikke pakke med deg så altfor mye for å lage en koselig stund og måltid i en park, en bakgård eller en uteplass du er glad i.

En eller to gode oster, litt kjeks, eller brød og smør. Frisk frukt, ristede nøtter, kanskje noen salami biter og noe godt i glasset. Vi drikker mye kombucha når vi ikke drikker vin, det er et veldig godt alternativ. Spesielt god er den fra Ask Brygghus

Pakk en kurv eller bag, ta med pledd eller et lite bord og utnytt de vakre kveldene vi har disse månedene. Det blir liksom både en egen og fin stund, og samtidig et rimelig alternativ til å sette seg på en uteservering, som er fint å ha i blant.

Leave a Reply