Utdrag fra Toscana

Midt inne i Toscana, langt utenfor byliv, mas og kjas, der veien slutter, og ennå litt lenger bort- ligger vingården Quercia al Poggio.

Her, på denne vakre gården, omringet av vinranker, oliventrær – og deretter skog, grønne åser og bakker, har vi, Filip, Louis og jeg bodd og hengt rundt i en uke. Dagene har vært unormalt stille, uten noen form for stress og særlig mange gjøremål – for en rastløs sjel kanskje uutholdelig.

For en småbarnsfamilie som liker stillheten, ganske perfekt.

Å få tid til å tillate seg å se på barnet sitt når han opplever “hele verden” for første gang er magisk. Gleden i øynene hans når han møter katten på gården, finner en vannkanne han kan vanne steiner med, ser en huske bak tennisbanen, eller lukter på en rose for aller første gang.

Det har vært en av de absolutt beste tingene med denne uken for min del, å være i alle de små og store øyeblikkene her, sammen med ham.

Utover det elsker jeg og vi alt hva Italia, og Toscana har å by på når det gjelder mat, drikke, omgivelser og miljø.

I motsetning til mange andre utenlandsreiser der de fleste måltider inntas på restaurant – har vi spist og laget mat på gården hver dag. Og med råvarene som finnes i supermarkedene her, i tillegg til ferske grønnsaker fra gården blir det lett å kose seg med matlagning, også på ferie.

Vi er her både på ferie, og på jobb denne gangen. Til høsten skal vi nemlig lansere et spennende produkt, en co-produksjon med flere fine aktører innblandet, som vi gleder oss til å fortelle masse mer om. Av den grunn gikk turen hit denne våren, i siste liten før neste baby melder sin ankomst – og når man først måtte til Toscana på jobb ble vi like gjerne noen dager ekstra.

2 comments

  1. Ser helt fantastisk ut!

    1. Litt seint svar, tusen takk 🙂

Leave a Reply